Logo Balieplus

Collectieve overeenkomst met Staples

29 juni 2022

Profiteer van een zeer compleet assortiment Supplies & Solutions tegen een scherpe prijs. En vandaag voor 14.00 uur besteld, is morgen in huis!

Naast het reguliere aanbod van Staples is er ook nog een Balieplus kernassortiment. Hierin zitten producten die veel binnen de branche worden gebruikt, zoals papier, pennen en ordners. En is het reguliere assortiment al aantrekkelijk geprijsd, van de prijzen dit kernassortiment word je helemaal blij!

Toegang tot meer dan 22.000 artikelen

Als dé toonaangevende leverancier van Supplies & Solutions in Nederland behoeft de naam Staples natuurlijk geen uitleg! Werk jij aan huis of op kantoor? In de webshop van Staples staan meer dan 22.000 producten, dus jouw producten staan er zeker bij. Denk hierbij aan kantoorartikelen, papier, food & non-food producten, pennen en nog veel meer! En voor 14.00 uur besteld, is morgen in huis.

Met ons collectieve aanbod van Staples profiteer jij van:

  • Toegang tot het gehele Staples aanbod met meer dan 22.000 artikelen.
  • Balieplus-kernassortiment tegen zeer scherpe tarieven
  • Marktconforme tarieven voor het randassortiment.
  • Prijzen geldig voor geheel 2022 m.u.v. papier waarvan de prijzen per kwartaal worden vastgesteld.
  • Betaling 15 dagen na bestelmaand.
  • Vandaag voor 14.00 uur besteld, morgen geleverd.
  • Gratis levering bij bestellingen > €100,-*. 
  • Ruim assortiment eco producten.
  • Geen afnameverplichting.

*€ 3,95 bezorgkosten bij bestellingen met een orderwaarde tussen €51,- en €99,-
*€ 8,50 bezorgkosten bij bestellingen met een orderwaarde < €51,-

Kernassortiment biedt extra voordeel

Bij het samenstellen van het Balieplus-kernassortiment hebben we gekeken welke producten veel binnen de branche worden gebruikt. Denk hierbij aan papier, ordners en pennen. En de prijzen van dit kernassortiment liggen dus aanzienlijk lager dan je elders gewend bent!

Begin vandaag nog met besparen en vraag jouw Staples account aan! Binnen enkele dagen is je account dan operationeel en bestel je via de speciale webshop kantoorartikelen, papier, food & non-food producten, pennen en nog veel meer!

Hoe verder?

Om toegang te krijgen tot ons collectieve Staples assortiment vraag je een persoonlijk bestelaccount aan. Zonder verdere bestelverplichting. Met dit account log je in op de Staples – Balieplus webshop, waar je artikel- en prijsinformatie van het kern- en randassortiment inziet en bestellingen plaatst. Vraag dus nu een account aan en bespaar geld.

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates