Logo Balieplus

Hoe veilig werkt u online vanuit huis?

8 oktober 2020

Nu we en masse grote delen van de werkweek (of misschien zelfs helemaal) vanuit huis werken is het belangrijk om stil te staan bij de veiligheid van uw (gevoelige) data. Door onze drukke agenda’s vergeten we soms scherp te blijven als het gaat om het uitwisselen van online informatie. Het zal u niet verbazen dat dit grote, negatieve, gevolgen voor uw onderneming kan opleveren.

Test je ‘Cyberskills’

In het kader van Oktober Cybersecurity Maand heeft Alert Online een interessante test ontwikkeld waarmee u zelf kunt zien hoe goed uw cyber skills zijn. Klik hier om de Cyberskillstest te doen.

En bent u geïnteresseerd in allerlei tips rond veilig internetten? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van www.veiliginternetten.nl.

Hier vindt u allerlei nuttige tips over onder meer het gebruik van social media, internetbankieren en het werken in de cloud. Doe er uw voordeel mee!

Bescherm uw kantoor tegen cybercriminaliteit

Het is natuurlijk niet alleen voor u thuis van belang om met een gerust hart online te kunnen werken. Dit geldt beslist ook voor op kantoor. Het komt helaas nog maar al te vaak voor dat zowel kleine als grote onderneming het slachtoffer zijn van cybercriminaliteit.

Onze partner NDI informeert u daarom graag over welke maatregelen u kunt treffen om veilig online op kantoor te kunnen werken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • De beveiliging van wachtwoorden binnen uw bedrijf.
  • De kwetsbaarheid van uw onderneming testen.
  • Extra authenticatie verificatie op een mobiel apparaat.

Op de website van NDI vindt u uitgebreide informatie over hun aanbod op het gebied van cybersecurity.

Met CyQu bepaalt u de cybervolwassenheid van uw organisatie

Om inzicht te krijgen in hoe het met uw cybervolwassenheid is gesteld, heeft onze partner Aon een handige assessment ontwikkelt: CyQu (Cyber Quotient Evaluation).
Hiermee wordt snel duidelijk hoe kwetsbaar uw organisatie is en hoe u dit vervolgens kunt verbeteren. Na de assessment ontvangt u een uitgebreide rapportage van een Cyber specialist, zodat u onder andere in een oogopslag ziet welke quick wins er te behalen zijn en hoe uw organisatie op dit gebied presteert ten opzichte van vergelijkbare bedrijven in uw branche. Zeer waardevol dus.

Wilt u meer weten over CyQu? Op de website van Aon vindt u er meer informatie over.

Voelt u meer voor hulp in de vorm van een totaalpakket? Wellicht is Aon’s Cyberhulp dan iets voor u.

Aon’s CyberHulp

Onze cybersecurity-specialisten hebben CyberHulp ontwikkeld. Dit pakket aan middelen en maatregelen helpt u om de cyberweerbaarheid van uw organisatie te verhogen, waardoor u en uw medewerkers potentiële cyberrisico’s herkennen en cyberschade kunnen voorkomen.

CyberHulp is er voor het kleinbedrijf, het onderwijs, verenigingen, stichtingen, organisaties en ondernemers die op een praktische manier cyberproof willen ondernemen.

AVG- en cyber beveiliging check

Een van de onderdelen van CyberHulp is het Privacy Zeker Startpakket.

Via de Aon website kunt u gratis gebruik maken van Privacy Zeker Start (ter waarde van € 99). Een van de belangrijke aspecten in het startpakket is een telefonische AVG- en cyber beveiligingscheck. Deze check helpt u om de maatregelen in kaart te brengen die u moet nemen om uw data en privacygevoelige gegevens te beveiligen. Hoe fijn is dat!

Meld u nu aan voor gratis gebruik van Privacy Zeker Start.

Phishing
Aon
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates