Logo Balieplus

U bent advocaat, notaris of andere juridische professional, dus bent u ondernemer. En eerlijk is eerlijk, uw hart ligt bij uw cliënten. Zij kunnen altijd een beroep op u doen. Logisch, zaken gaan voor. In de drukte schieten praktische onderwerpen als verzekeringen, ICT, telefonie, kantoorbenodigdheden, opleidingen er nog wel eens bij in.
Zonde, want die vaste lasten komen wel elke maand terug, dus het loont om daar kritisch naar te kijken. Daar is Balieplus goed in. We weten exact wat een kantoor in de juridische dienstverlening nodig heeft om efficiënt te kunnen ondernemen.

Lid worden van Balieplus?

Dat kan op persoonlijke titel of met het hele kantoor. De keuze is mede afhankelijk van de producten en diensten die u wilt afnemen.

Kantooraansluiting

Iedereen op kantoor kan hierbij gebruik maken van de voordelen die Balieplus biedt. Dus ook uw ondersteunende medewerkers! Lidmaatschapskosten zijn slechts € 45,- (excl. BTW) per advocaat/notaris/juridische professional per jaar.

Individuele aansluiting

Ook op persoonlijke titel biedt het lidmaatschap vele voordelen. Voor slechts € 45,- (excl. BTW) per jaar kunt u gebruik maken van speciaal voor u geselecteerde aanbiedingen.

Hoe werkt het?
De snelste manier om te profiteren van de voordelen die Balieplus u biedt is het invullen van bijgaand formulier.
Wilt u eerste weten welke voordelen voor u vooral van belang zijn? Op onze pagina ‘Bereken uw voordeel‘ krijgt u snel inzicht in de mogelijke voordelen.

Jaarlijkse aansluitvergoeding

De aansluitvergoeding wordt per kalenderjaar in januari en februari gefactureerd.

Aanmelden Balieplus

Welke aansluiting wenst u?

PS Om gebruik te maken van de korting op de premie van de NN ziekteverzuimverzekering dient u voor een kantooraansluiting te kiezen.

Uw gegevens

Geslacht

Uw aansluiting

Welke producten/diensten verwacht u af te gaan nemen?
Welke producten en/of diensten verwacht u af te gaan nemen?

Uw kantoor

(mediators, gerechtsdeurwaarders, fiscalisten, etc.)

Weg naar Balieplus

Hoe bent u bij Balieplus terecht gekomen?
Via welke Balieplus-partner(s)?