Logo Balieplus

Dagelijks helpt Balieplus advocaten en notarissen efficiënt ondernemen, omdat wij geloven dat de expertise van een advocaat en een notaris het best tot zijn recht komt als hij verder niks aan zijn hoofd heeft. Dat betekent dat we goed nadenken over alles wat u nodig heeft om uw kantoor te runnen. Die diensten en producten hebben we op een rijtje gezet en bieden we voordelig aan via zorgvuldig geselecteerde partners.

Service van de Orde

Balieplus is ontstaan als serviceorganisatie voor de Nederlandse Orde van Advocaten, met maar een doel: advocaten ontzorgen. De banden met de advocatuur zijn nog even hecht als toen we begonnen. Daarom weten we ook zo goed wat er nodig is om efficiënt een advocatenkantoor te runnen.

Wij zien door de bomen het bos wel

Het kost een hoop tijd en energie om de bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling goed te organiseren voor het kantoor. Ziet u door de bomen het bos nog wel? Balieplus kent het dienstenaanbod voor de juridische sector, kan beoordelen wat er nodig is, een selectie maken uit het beschikbare aanbod en aantrekkelijke kortingen bedingen. Dat scheelt u veel tijd en geeft de zekerheid dat de voorselectie relevant en goed is.

We zorgen voor verdieping

Dankzij ons brede netwerk zitten we bovenop de trends in de bedrijfsvoering en ontwikkeling van advocaten. Die kennis delen we graag, zowel online als in trainingen en workshops. Daarmee helpen we advocaten die hun zakelijke en persoonlijke vaardigheden willen verbeteren. Of het nu gaat om time-management, onderhandelen of social media. Balieplus zorgt voor verdieping.

Voordeel voor advocaten, notarissen en alle juridische dienstverleners!

Sinds enige jaren hebben wij ons collectief open gesteld voor notarissen en alle andere juridische dienstverleners. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat ons aanbod niet alleen voor advocaten relevant is maar voor iedereen werkzaam in de juridische sector.

De producten en diensten van Balieplus zijn afhankelijk van de aansluiting ook beschikbaar voor alle medewerkers van een kantoor. Word ook lid en profiteer!