Logo Balieplus

Actueel

De resultaten van de eerste Balieplus Salarisenquête Advocatuur 2023 zijn bekend.
Nu gaat het toch echt gebeuren: op 2 juni 2024 vindt de tweede editie van de Amsterdamse Rechtspraak Wielerkampioenschappen plaats! Werk je bij een advocatenkantoor, het openbaar ministerie, de rechtbank of het gerechtshof, woon of werk je in het hofressort Amsterdam en heb je een racefiets?
Tegenwoordig leven er andere behoeften als het gaat om werk en samenwerken Leiding geven vraagt vandaag de dag een andere aanpak dan een aantal jaar geleden. Ook in de juridische wereld is er behoefte aan een andere manier van samenwerken. Teams en individuen willen meer verbinding, betekenis en autonomie. Ben je zelf leidinggevende en wil […]
Ervaring leert dat het partnerschap in de advocatuur steeds minder ’the ultimate goal’ is. En als het partnerschap wel in beeld komt dan is het de vraag op welke wijze je dat vervolgens gaat in vullen.
Voor het vierde jaar op rij organiseert Balieplus in samenwerking met Julius Scholten, Law4ce, weer een serie online intervisie-sessies.
Ben je klaar om je eigen kantoor te starten, maar vind je de wereld van verzekeringen, kantoortechnologie en -diensten overweldigend? Of ben je net met een eigen kantoor gestart. Sluit je dan aan bij Balieplus, dé serviceorganisatie speciaal voor advocaten!
Aangetekend Mailen
Steeds meer bedrijven en individuen maken de overstap naar aangetekend mailen, maar waarom? Ontdek het zelf op 5 juli tijdens ons boeiende webinar.
Door een optimale koppeling tussen juridische- en boekhoudsoftware kunnen advocatenkantoren met behulp van Microsoft 365, MIS-dashboards en SharePoint hun efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Deze aanpak bereidt kantoren bovendien voor op toekomstige technologische ontwikkelingen, zoals Generative AI, en faciliteert datagedreven besluitvorming.
Pensioengevolgen van beëindiging risicoverzekering bij beëindiging arbeidsovereenkomst: toekomstig verleden tijd? De arbeidsrechtelijke gevolgen bij een beëindiging van de arbeidsovereenkomst liggen vaak voor de hand. Aan de pensioengevolgen wordt echter niet altijd voldoende aandacht besteed.
Power PDF is gebouwd gericht op zakelijke gebruikers om een eenvoudige manier PDF-bestanden te creëren, te beheren en te delen. Power PDF biedt aanzienlijke waarde voor de advocatuur die hun productiviteit willen verhogen en tegelijkertijd de kosten willen verlagen. Profiteer nu van 5% korting op PowerPDF door de Trial via ORdigiNAL aan te vragen!
Op 4 maart ben je van harte welkom bij de bijeenkomst van See You in Court. We zijn verheugd dat Rupert van Heijningen deze keer de inleiding zal verzorgen. Zijn keuzefilm is de Oostenrijkste film Murer- Anatomie eines Prozesses van Christian Frosch.Een film over een waargebeurd proces in Graz.
Aon Pensioendesk
Op 1 juli 2023 is de Wet toekomst pensioenen (Wtp) in werking getreden. De Wtp impact op alle werkgevers en alle werknemers die een pensioenregeling aanbieden of hier aan deelnemen. Actie is in de komende jaren dan ook nodig.
1 2 3 12