Logo Balieplus

Actueel

Op maandag 25 september organiseert Gommer & Partners Pensioen Advocaten een webinar over de Wet Toekomst Pensioenen.
Pensioen Mediation
Op 25 augustus 2023 overwoog de Hoge Raad dat de uitleg van een vaststellingsovereenkomst beheerst wordt door de zuiver grammaticale uitleg (ook wel bekend als de ‘cao-uitleg’), doordat partijen dit met zoveel woorden in de vaststellingsovereenkomst hadden vastgesteld.
Maak op dinsdag 19 september kennis met het all-in-one dossiermanagement systeem van Lawcloud in combinatie met de handige telefoondienst van Kwebbl waarmee u wanneer en hoe u wilt bereikbaar bent.
Visser & Visser
Sinds deze zomer biedt OSR juridische opleidingen een speciale KAS regeling voor advocaten die veel werken op toevoegingsbasis. Deze KAS regeling is een tegemoetkoming in de opleidingskosten voor advocaten werkzaam in de sociale advocatuur. Sociaal advocaten ondervinden veel financiële druk.
Petra Jungjohann OSR juridische opleidingen
De praktijk wijst uit dat de manier waarop je je vak uitoefent, de manier waarop je pleit, de wijze waarop je adviseert en communiceert, minstens zo belangrijk is voor het behalen van succes als je inhoudelijke bagage.
– zonder hoofdzakelijkheidscriterium alsnog een zekere ondergrens? Lees meer over de uitspraak over een uitlegvraag van het verplichtstellingsbesluit van Bpf MITT.
In een geschil voor de rechtbank Rotterdam stond onlangs een schending van de zorgplicht centraal. Een tussenpersoon had immers nagelaten te onderzoeken of de werkgever onder een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds valt (‘bpf-check’), en werd door de werkgever aansprakelijk gesteld voor de geleden schade.
Aon Reisverzekering
Een reisverzekering is een onmisbaar hulpmiddel voor reizigers van alle leeftijden en bestemmingen.
Advocatenkantoren vormen een werkomgeving waarin professionals intensief samenwerken, zowel met collega's als met cliënten. Helaas kan deze dynamiek soms leiden tot ongewenst gedrag van collega's en agressie van cliënten.
Aangetekend Mailen
Sluit je aan op 6 juli 2023 om 10.00 uur en ontdek hoe je de manier waarop je communiceert kunt verbeteren, zowel qua efficiëntie als betrouwbaarheid.
Aangetekend Mailen
Steeds meer bedrijven en individuen maken de overstap naar aangetekend mailen, maar waarom? Ontdek het zelf op 5 juli tijdens ons boeiende webinar.
De Rechtbank Rotterdam heeft uitspraak gedaan in een zaak tussen online flitsbezorger Gorillas en Bpf Levensmiddelen. De relevantie van deze uitspraak ligt in de toepassing van de nieuwe jurisprudentie van de Raad van State aangaande de publiekrechtelijke evenredigheidstoetsing.
1 2 3 9