Logo Balieplus

Actueel

‘Culture eats strategy for breakfast’, hoor je wel eens zeggen. En terecht: bedrijven die er in slagen hun bedrijfsdoel concreet door te vertalen naar een sterke bedrijfscultuur plukken daar zakelijk de vruchten van.
Aan de slag met de belastingaangifte over 2022? We hebben een aantal praktische tips voor je verzameld.
Aon Pensioendesk
Alles dat je aandacht geeft groeit! Start vandaag nog met vermogen opbouwen voor uw pensioen.
Met de verwachte inwerkingtreding van de Wet toekomst pensioenen (Wtp) per 1 juli 2023, zal de informatieverstrekking door pensioenuitvoerders een andere vorm gaan aannemen.
Voor het vierde jaar op rij organiseert Balieplus in samenwerking met Julius Scholten, Law4ce, weer een serie online intervisie-sessies.
Philomena
Met veel plezier nodigen we je uit voor de volgende bijeenkomst van de filmclub ‘See You in Court’ op maandag 7 november. Maak gebruik van het gratis Balieplus-arrangement - diner + film!
Tech Meets Law congres
Een middag vol kennisdeling op het snijvlak tussen legal en tech, met vooraanstaande sprekers die je meenemen in de nieuwste ontwikkelingen.
Balieplus Intervisie
Goed samenwerken en sociale innovatie: daar gaat het steeds meer om. Met thema’s als verandering en vooroplopen, is het een kwestie van lef hebben en keuzes maken.
Energielabel C voor kantoren
Met ingang van 2023 geldt voor kantoren de verplichting om minimaal energielabel C te hebben. In dit artikel lopen we kort door de verplichtingen, uitzonderingen en de stappen die u kunt nemen om aan deze verplichting te voldoen.
Theo Gommer
De Wet Toekomst Pensioenen komt er nu echt aan en gaat per 1 juli 2023 in. Dit betekent dat alle pensioenregelingen beoordeeld en wellicht aangepast moeten worden. Hoe zit dat? Wat moet ik regelen voor mijn medewerkers en mijzelf?
Steeds meer kantoren beseffen dat de factor 'mens' de belangrijkste hoeksteen is van de organisatie”. Vitale kantoren kunnen immers niet zonder vitale medewerkers.  Er wordt veel gevraagd van het mentale welzijn in de advocatuur en de rol van HR. Gelukkig wordt het taboe op coaching minder.
Julius Scholten
Krapte op de arbeidsmarkt en het DNA van het advocatenkantoor, gerichte aandacht, werkgeluk en mentaal welzijn, slechts een paar thema’s die om ruimte in de agenda van 2023 vragen.
1 2 3 8