Logo Balieplus

Hoe maak je een frisse start op kantoor?

12 januari 2022

Nu de vaccinatietrein op volle vaart rijdt, mogen we hopelijk binnenkort weer alle collega’s in het bedrijf verwelkomen.
Geef hen een frisse start en verwelkom ze met een netjes opgeruimde en hygiënisch gepoetste werkruimte. Het is niet alleen een wettelijke verplichting in het kader van de covid-voorschriften; een onhygiënische werkomgeving kan ook voor gezondheidsklachten zorgen. Het is ook gewoon veel leuker en efficiënter werken in een propere kantoorruimte.

Tijd dus voor een grote schoonmaak! We geven je alvast enkele aandachtspunten en tips waarmee je zelf aan de slag kan of die een inspiratiebron kunnen zijn voor de briefing naar je poetshulp en/of collega’s. En, met de super doeltreffende poetsmiddelen van Lyreco is deze klus zo geklaard! Op onze website vind je een ruim aanbod schoonmaakmaterialen en -producten van de beste merken én onze eigen Lyreco schoonmaakmiddelen. Deze blinken uit in een ongeziene prijs-kwaliteitverhouding én zijn bovendien milieuvriendelijk!

Uw kantoor is op te delen in de volgende vier segmenten:

1. Bureau, toetsenbord, pc-scherm en smartphone

2. De gemeenschappelijke toestellen

3. De gemeenschappelijke ruimtes

4. De toiletten

Benieuwd wat u in deze segmenten kunt doen?

Klik op de button om het hele artikel te lezen.

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Lyreco, alles voor kantoor
Kantoorgerelateerd

Alles voor kantoor

Wat elke werkplek nodig heeft! Kantoorartikelen, meubilair, IT-apparatuur, printoplossingen, hygiëneproducten en catering.

Lyreco
Kantoorgerelateerd

Volledige ontzorging van uw afvalstromen

Met de juiste container voor het juiste afval voldoet u aan de wet- en regelgeving én bespaart u geld. Balieplus Facilitaire Diensten regelt het allemaal voor u.

Balieplus 25 jaar