Logo Balieplus

Profiteer van de zon

5 april 2022

Per 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit 2012.

Met de huidige hoge energieprijzen is het daarnaast zeer aantrekkelijk om energie te besparen of zelf op te wekken. Zonnepanelen op uw kantoor zijn interessant, zeker nu! Balieplus Facilitaire Diensten helpt u bij de aanschaf, zodat u geld bespaart en klaar bent voor een duurzame toekomst. 

Zelf energie opwekken

De prijzen van energie zijn onzeker en het is ongewis wat de nabije toekomst gaat brengen. Bovendien geldt voor grotere kantoren vanaf 1 januari 2023 een verplicht energielabel C. Afwachten heeft geen zin, dus zet nu stappen om energie te besparen!  

Zonnepanelen 

Met onze collectieve inkoop van zonnepanelen bent u op kantoor minder afhankelijk van gas en elektra. Wanneer u nu zakelijk kiest voor zonnepanelen, kunt u deze ook privé afnemen. En wekt u meer groene stroom op dan u verbruikt? Dan verkoopt u dit terug aan de energieleverancier.  

Balieplus Facilitaire Diensten heeft raamcontracten afgesloten met diverse aanbieders van zonnepanelen. U profiteert van onze gezamenlijke inkoopcontracten en bespaart op de aanschaf. De levering en installatie gebeurt uitsluitend door gecertificeerde partners, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Waarom zonnepanelen?

  • Zonnepanelen zorgen voor verduurzaming van uw (bedrijfs)pand. 
  • De terugverdientijd voor zonnepanelen bedraagt 6 à 7 jaar. De levensduur van zonnepanelen bedraagt echter ongeveer 25 jaar. 
  • Mede door de SDE+ subsidie (subsidie voor duurzame energie) dragen zonnepanelen bij aan de winstgevendheid en duurzaamheid.

Nog meer verduurzamen?

Wilt u nog meer stappen in de verduurzaming zetten? Denk dan eens aan een warmtepomp voor uw huis of kantoor. Een warmtepomp onttrekt kou aan de omgeving en zet dit gas om een vloeistof. Vervolgens wordt deze vloeistof verwarmd (of gekoeld) en wordt dit gebruikt bij de verwarming (of koeling) van uw pand. 

Energiezuinig en brandveilig met ledverlichting

Is uw kantoor niet geschikt voor zonnepanelen of uw pand niet geschikt voor een warmtepomp. Maar u wilt op kantoor energie besparen en verduurzamen? Kies dan voor ledverlichting. Met ledverlichting bespaart u al snel tot 70% op uw zakelijke energiekosten. Voor een verlichtingsplan op maat komen wij bij u langs. We bepalen dan gezamenlijk hoe u de werkomgeving optimaal verlicht, waar bestaande armaturen kunnen worden omgebouwd en waar nieuwe armaturen nodig zijn. Alle fittingen zijn daarbij mogelijk en ook slimme verlichting kan in het voorstel worden meegenomen.

Advies en ondersteuning

De overheid biedt diverse aantrekkelijke subsidies en fiscale regelingen om verduurzaming te stimuleren. Daarmee verlaagt u uw kosten flink. Tijdens de afspraak over één van bovenstaande producten adviseren onze specialisten welke regeling het beste bij u past. Ook begeleiden wij uw aanvraag van de subsidie/ fiscale regeling.

Start dus vandaag met energie besparen en neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. We zijn bereikbaar onder 070 – 2059185.

Algemene informatie-aanvraag FDN

Graag ontvang ik meer informatie of een offerte betreffende de volgende dienst:

Maximum file size: 50MB

Om een vergelijkbaar voorstel te kunnen doen hebben wij de gegevens van uw huidige contract nodig.
Balieplus-kantooraansluiting
Bezig met versturen
Zonnepanelen

Onderaan de tekst kunt u een vrijblijvend een offerte aanvragen.

Balieplus 25 jaar
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Balieplus Facilitaire Diensten
Kantoorgerelateerd

Balieplus Facilitaire Diensten

Wij verlagen uw vaste lasten voor kantoor en medewerkers. Zodat u zich kunt focussen op uw business. Zo zijn wel besparingen tot wel 40% mogelijk en wordt u volledig ontzorgd.

Balieplus 25 jaar
Kantoorgerelateerd

Volledige ontzorging van uw afvalstromen

Met de juiste container voor het juiste afval voldoet u aan de wet- en regelgeving én bespaart u geld. Balieplus Facilitaire Diensten regelt het allemaal voor u.

Balieplus 25 jaar
Aon Prive verzekeringen
Verzekeringen

Privé-verzekeringen

Ook thuis (auto, huis, WA, etc.) wilt u alles goed geregeld hebben. Hierin voorziet het pakket dat Balieplus u kan aanbieden.

Aon