Logo Balieplus

Houd alles in eigen hand met een zakelijke koopauto

20 mei 2022

Wilt u zakelijk liever een auto kopen in plaats van leasen? Ook dat kan bij Balieplus Facilitaire Diensten. Wij hebben voor u zeer interessante afspraken gemaakt met diverse dealerorganisaties als Stern, Broekhuis en de Volkswagen-groep. Deze organisaties hebben een landelijke dekking waar vrijwel alle automerken tegen hoge kortingen kunnen worden aangeschaft.

Zelf periode en afschrijvingsperiode bepalen

Zakelijk een auto kopen, biedt u interessante voordelen. Zo zit u niet vast aan een langlopend leasecontract en bepaalt u alles zelf. Bijvoorbeeld hoe lang u in deze auto rijdt, wie nog meer in deze auto mag rijden, u bouwt schadevrije jaren bij de autoverzekering op en u bepaalt zelf over hoeveel jaar u de afschrijving van de auto spreidt.

Door onze afspraken met grote dealerorganisaties zoals Stern, Broekhuis en de Volkswagen-groep kunt u kiezen uit vrijwel alle merken van personen- en bedrijfsauto’s. Vanzelfsprekend heeft u daarbij ook keuze uit benzine of elektrische auto’s.  

Fiscale voordelen bij koop

Wist u dat de aankoop van een zakelijke auto ook fiscale voordelen meebrengt? Zo kunt u de autokosten aftrekken van de winst en gelden er fiscale spelregels voor de afschrijvingsduur van de auto. Mogelijk heeft u ook recht op investeringsaftrek.

Zijn deze fiscale voordelen voor u minder relevant, maar hecht u gewoon veel waarde aan het bezitten van een auto…. ook dan is een zakelijke auto kopen een goede optie.

Wat voor keuze in mobiliteit u ook maakt, hou altijd uw bedrijfsdoelstellingen en financiële mogelijkheden in de gaten. Want zowel voor koop als lease van bijna alle automerken bent u bij Balieplus Facilitaire Diensten aan het goede adres!

Zakelijke auto kopen

Neem voor meer informatie contact met ons op.
T 070-2059185
E info@balieplus.nl

Balieplus 25 jaar
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Balieplus Facilitaire Diensten
Kantoorgerelateerd

Balieplus Facilitaire Diensten

Wij verlagen uw vaste lasten voor kantoor en medewerkers. Zodat u zich kunt focussen op uw business. Zo zijn wel besparingen tot wel 40% mogelijk en wordt u volledig ontzorgd.

Balieplus 25 jaar