Logo Balieplus

Gratis arrangement ‘See you in Court’ – 7 november

31 oktober 2022

Met veel plezier nodigen we je uit voor de volgende bijeenkomst van de filmclub ‘See You in Court’ op maandag 7 november om 19.15 uur.

Na een lange warme zomer, niet in minst vanwege juridische ontwikkelingen in de Verenigde Staten, nodigen we je met plezier uit voor de laatste bijeenkomst van See You in Court dit jaar. 

De heer Arnold Croiset van Uchelen, partner bij Allen & Overy, leidt zijn keuzefilm in. Mede vanwege recente controversiële uitspraken van het Amerikaanse Hooggerechtshof, heeft hij gekozen voor The People vs. Larry Flynt (Miloš Forman, VS 1996).

Vanaf 19:15 uur word je ontvangen met een kopje koffie of thee, het programma begint om 19:30 uur. Zo rond 21:45 uur kunnen we met een drankje napraten in de IJ Lounge. 

Woody Harrelson & Courtney Love

Larry Flint (Woody Harrelson) wordt begin jaren zeventig de uitgever van het pornoblad Hustler. Flint gaat héél ver met de publicaties van naaktfoto’s en in zijn columns steekt hij de draak met de gevestigde orde. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Al lid van de filmclub ‘See You in Court’, aanmelden kan HIER


Gratis Balieplus-arrangement

Balieplus biedt de eerste drie Balieplus-leden die zich aanmelden voor dit arrangement voorafgaand aan de film een gratis diner aan in het Eye Bar Restaurant.


Helaas hebben zich reeds drie personen aangemeld voor het Balieplus 'See You in Court'-filmarrangement. Stuur een email naar info@balieplus.nl wanneer u zich op de wachtlijst wilt laten zetten. Mochten wij een annulering ontvangen dan zullen wij op volgorde van ontvangst nieuwe deelnemers uitnodigen.
The People VS Larry Flynt

Filmclub ‘See You In Court’ Voor juristen van allerlei gezindte, van advocaten, rechters en rechtbankmedewerkers tot notarissen en mediators, heeft Eye een speciaal programma ontwikkeld, See You in Court.

Balieplus mag haar leden gratie introduceren (max. 3 per keer).
Daarnaast nodigt Balieplus de introducees uit voor een diner in het filmmuseum voorafgaand aan de film.

Eye filmclub See you in Court
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates