Logo Balieplus

Tech Meets Law Congres – 8 maart – gratis

15 februari 2023

De TechMeetsLaw Academy (TML Academy) organiseert op woensdag 8 maart het eerste Tech Meets Law Congres.

Een middag vol kennisdeling op het snijvlak tussen legal en tech, met vooraanstaande sprekers die je meenemen in de nieuwste ontwikkelingen.

Bovendien vieren we de launch van de Tech Meets Law Academy met een netwerkborrel waar je kunt kennismaken met vakgenoten. We nodigen je van harte uit om je aan te sluiten bij de Tech Meets Law Community en kijken uit naar je komst!

Sprekers:

Christiaan Alberdingk Thijm
Christiaan is partner bij bureau Brandeis en staat bekend als dé expert als het gaat om de wisselwerking tussen nieuwe technologieën en het recht. Als dagvoorzitter van het Tech Meets Law Congres zorgt hij voor een vloeiend verloop, stimuleert hij de discussie en houdt hij je scherp.

Sicco Maathuis
Het tempo van innovatie wordt steeds hoger. Hoe blijf je bij? Met trendonderzoeker Sicco Maathuis. Sicco laat de trends zien en duidt hun betekenis voor bedrijfsleven en maatschappij. Riemen vast, het wordt een enerverende middag!

Nynke Brouwer
Advocaat Nynke Brouwer weet alles over de juridische aspecten van cybersecurity en is regelmatig betrokken bij de afhandeling van ransomware-aanvallen. Zij legt je haarfijn uit hoe de juridische actualiteit meebeweegt met technologische ontwikkelingen en wat dat voor bedrijven en organisaties betekent.

Huib Modderkolk
Huib Modderkolk is onderzoeksjournalist bij De Volkskrant en schrijft over de schaduwkant van digitalisering. Aan de hand van waargebeurde incidenten legt hij je uit hoe kwetsbaar de moderne samenleving is en hoe dat het werkt van juristen beïnvloedt.

Programma

13:30 inloop & ontvangst
14:00 opening congres door dagvoorzitter Christiaan Alberdingk Thijm
17:30 Borrel

Locatie

CIRCL
Gustav Mahlerplein 1B
1082 MS AMSTERDAM

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Dialogue
Persoonlijke ontwikkeling

Kyden

Trainingen, mediation, coaching en intervisie, speciaal voor de juridische professional bij Kyden met 10% korting.

OSR Recht.vaardig
Persoonlijke ontwikkeling

Vaardigheids-trainingen voor juristen

Onderscheid jezelf door jouw soft skills te verbeteren.

Balieplus Startershandboek
Kantoorgerelateerd

Ondernemings-plan voor advocaten

Bespaar veel zoekwerk met bij het starten van een eigen kantoor.

Balieplus 25 jaar