Logo Balieplus

‘See you in Court’ – 13 maart

23 februari 2023

Met veel plezier nodigen we je uit voor de volgende bijeenkomst van de filmclub ‘See You in Court’ op maandag 13 maart.

Op 13 maart organiseert de filmclub ‘See You in Court’ weer de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar. We zijn verheugd dat deze keer de Vrouwenrechtswinkel de inleiding zal verzorgen. De Vrouwenrechtswinkel is een project van de UvA Law Hub.  De spreker neemt ons mee in waarom Philomena (Groot-Britannië, 2013, Steven Frears) een bijzondere en belangrijke film is als het gaat over vrouwen en recht. Niet geheel toevallig vindt deze See You in Court dan ook plaats vlak na Internationale Vrouwendag.

Philomena, met een hoofdrol voor Dame Judi Dench, ontving in 2014 drie Golden Globe nominaties en vier Academy Award nominaties. De film won in 2014 een BAFTA Award en negen prijzen op het Filmfestival van Venetië in 2013. 

Je bent van harte welkom om 19:15u voor een kopje koffie of thee bij de ingang van de zaal. Het programma start om 19:30u. Na afloop is er uiteraard tijd om na te praten met een drankje in de IJ Lounge. 

Al lid van de filmclub ‘See You in Court’, aanmelden kan HIER


Gratis kennismaken met filmclub ‘See You in Court

Balieplus biedt Balieplus-leden de gelegenheid gratis kennis te maken met deze unieke filmclub.
Meldt u nu aan middels onderstaand formulier onder vermelding van ‘Kennismaken met See You in Court’.


Contactformulier
Philomena

Filmclub ‘See You In Court’ Voor juristen van allerlei gezindte, van advocaten, rechters en rechtbankmedewerkers tot notarissen en mediators, heeft Eye een speciaal programma ontwikkeld, See You in Court.

Balieplus mag haar leden gratie introduceren (max. 3 per keer).
Daarnaast nodigt Balieplus de introducees uit voor een diner in het filmmuseum voorafgaand aan de film.

Eye filmclub See you in Court
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates