Logo Balieplus

Filmclub ‘See you in court’ – 6 november – Jagten

26 september 2023

Op 6 november ben je van harte welkom bij de derde bijeenkomst van See You in Court dit jaar. We zijn verheugd dat Han Jahae, partner bij JahaeRaymakers, deze keer de inleiding zal verzorgen. Jahae adviseert al meer dan 35 jaar adviseur ondernemingen, hoger management en professionals in economische fraude of corruptiekwesties. Hij heeft gekozen voor de film Jagten

Jagten, is een Deense film uit 2012 van regisseur Thomas Vinterberg met in de hoofdrol Mads Mikkelsen. Engelachtige peuter Klara voelt zich afgewezen door crècheleider Lucas (Mads Mikkelsen), de beste vriend van haar vader, en claimt dat hij haar misbruikt heeft. Waarna de wereld van Lucas instort. Regisseur Vinterberg blijft dicht bij Lucas en laat in volledig geloofwaardige en daarmee uiterst ongemakkelijke stappen zien hoe zijn vrienden hem langzaam maar zeker wegduwen. Mikkelsen werd dankzij zijn aangrijpende vertolking in 2012 in Cannes uitgeroepen tot beste acteur. Benieuwd? Kijk alvast de trailer. 

De deuren gaan open om 19:15u en het programma start om 19:30u. Na afloop is er uiteraard tijd om na te praten met een drankje in de IJ-Lounge.  


Gratis kennismaken met filmclub ‘See You in Court

Balieplus biedt Balieplus-leden de gelegenheid gratis kennis te maken met deze unieke filmclub.
Meldt u nu aan middels onderstaand formulier onder vermelding van:
‘Kennismaken met See You in Court’.


Contactformulier

Filmclub ‘See You In Court’ Voor juristen van allerlei gezindte, van advocaten, rechters en rechtbankmedewerkers tot notarissen en mediators, heeft Eye een speciaal programma ontwikkeld, See You in Court.

Balieplus mag haar leden gratie introduceren (max. 3 per keer).
Daarnaast nodigt Balieplus de introducees uit voor een diner in het filmmuseum voorafgaand aan de film.

Eye filmclub See you in Court
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates