Logo Balieplus

Zorgverzekering 2024

4 december 2023

Het is weer tijd om na te denken over zorgverzekering voor 2024. Past de huidige verzekering nog bij de verwachtingen en is er ook nog premievoordeel te behalen. Via onze verzekeringsadviseur Aon hebben we gekozen voor Nationale Nederlanden en VGZ. Zij bieden collectieve zorgverzekeringen die goed bij ons passen.

Fit voor het leven

Gezondheid gaat verder dan alleen een fit lijf en genoeg bewegen. Het is net zo belangrijk om goed in je vel te zitten. Dan maak je betere keuzes, voor jouzelf en voor de mensen om je heen en geniet je meer van het leven. Als werkgever willen we daaraan bijdragen. Daarom zijn onze collectieve zorgverzekeringen er niet alleen als je zorg nodig hebt, maar altijd. Zo krijg je precies de hulp die jij belangrijk vindt, op het goede moment.

Extra vergoedingen en meer behandelingen

Een collectieve verzekering levert voordelen op. Bij de collectieve zorgverzekering van de gekozen zorgverzekeraars krijg je altijd een uitgebreide dekking voor een goede premie. En er zijn veel extra’s, zoals online hulpmiddelen voor jouw gezondheid en hulp van Aon als de zorgverzekeraar een andere mening heeft dan jij. Alle extra’s van onze collectieve zorgverzekering vind je op www.aonverzekeringen.nl/zorg/Balieplus

Al collectief verzekerd?

Als je al via ons verzekerd bent, hoef je niets te doen. Jouw zorgverzekering loopt gewoon door. Verandert jouw persoonlijke situatie in 2024? Verwacht je bijvoorbeeld een kind of heb je extra zorg nodig? Dan is het goed om te kijken of jouw zorgverzekering nog bij je past. Kijk op www.aonverzekeringen.nl/zorg/Balieplus

Meer weten of overstappen?

Op www.aonverzekeringen.nl/zorg/Balieplus vind je meer informatie. Daar kun je ook meteen de premie berekenen. En met de handige overstapservice van Aon zeg je jouw oude verzekering op; doe dat wel uiterlijk 31 december 2023.

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Op https://www.aonverzekeringen.nl/contact kun je gebruikmaken van de chat, whatsapp of het contactformulier. Of bel op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur naar 088 – 810 81 18. De adviseurs van Aon helpen je graag.

Doorgaanverzekering voor ondernemers van a.s.r.

Bent je partner/ondernemer en heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij a.s.r. profiteer dan van 2% extra korting op de AOV en veel voordeel en korting op de aanvullende verzekeringen binnen de zorgverzekering.

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

zorgverzekering nationale nederlanden vgz
Verzekeringen

Zorgverzekering Nationale Nederlanden

Met de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering kies je jouw zorgverlener. Je hebt een complete basisverzekering, extra services en een aanvullende verzekering die bij je past.

Nationale Nederlanden
zorgverzekering nationale nederlanden vgz
Verzekeringen

Zorgverzekering VGZ

Bij VGZ bieden we meer dan alleen een goede zorgverzekering. Zo kijken we samen waar u sneller behandeld kunt worden. En betalen we uw declaraties razendsnel uit.

VGZ
zorgverzekering nationale nederlanden vgz
Verzekeringen

Doorgaan-verzekering voor ondernemers van a.s.r.

Een unieke combinatie tussen uw AOV en de zorgverzekering!

a.s.r.
Verzekeringen

AOV

Zorg voor inkomen wanneer u dat zelf niet meer kunt door ziekte of een ongeval.

a.s.r.