Logo Balieplus

Filmclub See You in Court – 4 maart 2024

22 februari 2024

Op 4 maart ben je van harte welkom bij de eerste bijeenkomst van See You in Court dit jaar. We zijn verheugd dat Rupert van Heijningen deze keer de inleiding zal verzorgen. Rupert is advocaat en daarnaast ook acteur. Hij heeft  gastrollen gehad bij o.a. het Nationaal Toneel, Toneelgroep De Appel en in tv-series als Baantjer en Pleidooi. 

Zijn keuzefilm is de Oostenrijkste film Murer- Anatomie eines Prozesses van Christian Frosch.Een film over een waargebeurd proces in Graz. In 1963 komt in Oostenrijk een invloedrijk politicus als verdachte van oorlogsmisdaden voor de strafrechter. Het bijzondere is dat de regisseur bijna letterlijk het echte proces-verbaal van de zittingen, de getuigenverklaringen etc heeft gevolgd. Bekijk hier de trailer. Omdat de film nooit in Nederland in de bioscoop is vertoond, is deze bijeenkomst een unieke kans om deze juridische film eenmalig te bekijken op het witte doek. 

Let op: gezien de duur van de film, gaan de deuren al om 18.45u open en start het programma om 19.00u. Na afloop is er uiteraard tijd om na te praten met een drankje in de IJ-Lounge.  

Balieplus mag haar leden uitnodigen voor een éénmalige introductie!
Wil je ook op 4 maart aanwezig zijn vul dan onderstaand formulier in.

See You in Court

Aanmeldformulier introductie 'See You in Court'

Filmclub ‘See You In Court’ Voor juristen van allerlei gezindte, van advocaten, rechters en rechtbankmedewerkers tot notarissen en mediators, heeft Eye een speciaal programma ontwikkeld, See You in Court.

Balieplus mag haar leden gratis introduceren (max. 3 per keer).

Eye filmclub See you in Court
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Eye filmclub See you in Court
Overig voordeel

Filmclub 'See You In Court'

Voor juristen van allerlei gezindte, van advocaten, rechters tot notarissen en mediators, heeft Eye een speciaal programma ontwikkeld, See You in Court.

Eye filmclub See you in Court
Overig voordeel

Travel Zeep-dispenser

Leuke incentive voor collega’s en/of relaties zo net voor de zomervakantie!

Lessau
Zuivere Koffie
Overig voordeel

Zuivere Koffie / Guiltea / Jailbird Bakery

Koffie, thee en koekjes gemaakt in de gevangenis