Logo Balieplus

Verhoog productiviteit en efficiëntie met PowerPDF, de krachtige PDF-oplossing van Tungsten Automations.

1 maart 2024

PowerPDF is gebouwd gericht op zakelijke gebruikers om een eenvoudige manier PDF-bestanden te creëren, te beheren en te delen. PowerPDF biedt aanzienlijke waarde voor de advocatuur die hun productiviteit willen verhogen en tegelijkertijd de kosten willen verlagen.

PowerPDF integreert naadloos met Microsoft Office, waardoor u moeiteloos kunt schakelen tussen PDF’s en andere documentformaten. Bovendien is PowerPDF beschikbaar op Windows, Mac en iOS, zodat u altijd en overal toegang hebt tot uw PDF-documenten.

PowerPDF komt samen met een SignDoc-oplossing voor elektronische handtekeningen en helpt het tijdrovende proces van de uitvoering en het beheer van handtekeningen te automatiseren. Advocaten kantoren van elke omvang kunnen één enkele oplossing gebruiken om te voldoen aan eenvoudige tot complexe behoeften en arbeidskrachten, die van cruciaal belang zijn in de steeds veranderende omgeving van vandaag de dag.

Kofax heeft onlangs haar naam gewijzigd naar Tungsten Automation. Maar geen zorgen, PowerPDF werkt nog steeds precies zoals je gewend bent. Dezelfde functionaliteit, dezelfde voordelen, dezelfde gebruiksvriendelijke interface.

Profiteer nu van 5% korting op PowerPDF door de Trial via ORdigiNAL aan te vragen!

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

ORdigiNAL Spraakherkenning
ICT

Krachtige, professionele spraakherkenning

Krachtige, professionele spraakherkenning die direct integreert in bedrijfsworkflows.

Legal Intelligence
ICT

Legal Intelligence

Beter Zoeken. Zeker Weten. Waar start u uw zoektocht naar relevante wetgeving, rechtspraak, officiële publicaties, besluiten en literatuur? Bij Legal Intelligence!

Kofax Power Pdf
ICT

PowerPDF 5

Eenvoudig PDF-bestanden maken, converteren, bewerken en delen.