Logo Balieplus

Filmclub See You in Court – 8 juli 2024

24 juni 2024

Op 8 juli ben je van harte welkom bij de tweede bijeenkomst van See You in Court dit jaar. We hebben deze keer het Openbaar Ministerie (Amsterdam) gevraagd om een film te kiezen en in te leiden, en de keuze is gevallen op Irrational Man

Irrational Man, is een film van Woody Allen uit 2015 met in de hoofdrol Joaquin Phoenix en Emma Stone. Allen voert in zijn film een getormenteerde filosofieprofessor op (Abe Lucas, gespeeld door Joaquin Phoenix) die na aankomst bij een nieuwe universiteit door meerdere vrouwen (Emma Stone en Parker Posey) zowat het bed in gesleurd wordt. Maar dat bevrijdt hem niet van de existentiële last die op z’n schouders drukt. Na een toevallige ontmoeting in een café neemt hij een absurde beslissing. Benieuwd? Kijk alvast de trailer. 

De deuren gaan open om 19:15u en het programma start om 19:30u. Na afloop is er uiteraard tijd om na te praten met een drankje in de IJ-Lounge.  

Balieplus mag haar leden uitnodigen voor een éénmalige introductie!
Wil je ook op 4 maart aanwezig zijn vul dan onderstaand formulier in.

See You in Court

Aanmeldformulier introductie ‘See You in Court’

Filmclub ‘See You In Court’ Voor juristen van allerlei gezindte, van advocaten, rechters en rechtbankmedewerkers tot notarissen en mediators, heeft Eye een speciaal programma ontwikkeld, See You in Court.
Balieplus mag haar leden gratis introduceren (max. 3 per keer).

Eye filmclub See you in Court
punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates