Logo Balieplus

Webinar Wwft – Andries Doets – 24/3

3 maart 2022

Waarom verplicht de Wwft u om een risicobeoordeling? Wat houdt een risicobeoordeling precies in? Waarom moet ik mijn cliënten monitoren? Merkt u dat uw klanten moeite hebben met de implementatie van de Wwft? 

Schrijf u dan in voor het Partnerevenement waarin we u antwoord geven op deze vragen. terug gaan naar de basis en u volledig updaten over de Wwft. Onze gastspreker Andries Doets, specialist op het gebied van de Wwft, zal u mee terug nemen naar de basis en u volledig updaten over De Wwft.

Het evenement zal plaatsvinden op donderdag 24 maart om 15.00 uur. Na afloop van het evenement bent u weer volledig op de hoogte en weet u hoe u de producten van SCOPE FinTech Solutions kan inzetten om snel en efficiënt aan de Wwft te voldoen. Het evenement zal online plaatsvinden.  

Andries Doets

Onze gastspreker, Andries Doets, heeft veel ervaring met het adviseren op het gebied van toezichtrecht in de financiële sector.  Andries adviseert over een breed scala aan zaken op het gebied van Nederlands, Luxemburgs en Europees financieel regelgevingsrecht. Zijn benadering is cliënt, in plaats van productgericht. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van advisering over interne en toezichtonderzoeken en hij is een expert op het gebied van anti-witwasregelgeving en economische sancties. Zijn aanpak is recht door zee en gericht op het blootleggen van de essentie van het probleem.

Programma

  • Advocaat Adries Doets van Eurius presenteert vanuit de wet- & regelgeving wat het inhoudt om:
    • Een risicobeoordeling van een klant te moeten maken. De Wwft verplicht organisaties die eronder vallen dit te doen, maar wat houdt het nou in en hoe zet je dit op? Welke rol speelt de compliance check in de risicobeoordeling?
    • Een klant te moeten Monitoren gedurende de looptijd van de relatie. Waarom doe je dit?
  • SCOPE presenteert hoe onze software producten helpen om bovenstaande efficiënt, kwalitatief goed en reproduceerbaar uitte voeren.

Aan het einde van het evenement is er vanzelfsprekend tijd voor uw vragen.

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

SCOPE CDD On Demand
ICT

Snel en eenvoudig Wwft-checks uitvoeren met CDD On Demand

Voorkom reputatieschade en zorg dat u aan de Wwft en Sanctiewet voldoet.

SCOPE FinTech Solutions
Privacy Zeker
ICT

Privacy Zeker

Het online programma van Privacy Zeker helpt je om op een eenvoudige manier te zien hoe en aan welke verplichtingen je moet voldoen.

Balieplus-partner PrivacyZeker
Visser & Visser
Kantoorgerelateerd

Visser & Visser accountants

Financiële diensten voor advocaten

Balieplus jubileumaanbieding
Jubileumvoordeel

Jubileumkorting Balieplus-aansluiting

Ter gelegenheid van ons jubileum ontvangen alle nieuwe deelnemers aan ons collectief 25% korting op de aansluitvergoeding in 2022.

Balieplus 25 jaar