Logo Balieplus

Webinar: Aangetekend,
maar dan net zo eenvoudig als een email

11 augustus 2022

Ontdek tijdens het webinar op dinsdag 6 september om 10.00 uur hoe makkelijk het is om digitaal, beveiligd en rechtsgeldig documenten te versturen.

Digitaal is de trend

Het is een cliché, maar de digitalisering gaat steeds sneller. U boekt uw reis waarschijnlijk online, houdt de actualiteit en ontwikkelingen bij via één van de vele nieuwssites, heeft contact met uw collega’s via WhatsApp en Microsoft Teams, verstuurt facturen in pdf via de e-mail en doet uw bankzaken (deels) via uw smartphone. We kunnen er niet meer omheen. Het is heel gewoon geworden.

Communiceren met een belangrijke, privacygevoelige inhoud

Maar bij het versturen van documenten met een belangrijkere inhoud, zijn we voorzichtiger. Waarom voelt het alsof we bij het ondertekenen van een contract of het versturen van een prolongatie- of stuitingsbrief dat digitaal ineens moeilijk en ingewikkeld is. Dat komt door de talloze normeringen, verordeningen en wettelijke regels. Uiteraard moet én wilt u ook voldoen aan alle juridische – en veiligheidsmaatregelen. Maar als dagelijkse gebruiker moet het digitaal versturen van deze documenten, zoals bijvoorbeeld een 2e aanmaning, stuitingsbrief of contract, wel gebruiksvriendelijk zijn.

Volg het gratis webinar

Gelukkig hoeft dit niet ingewikkeld te zijn. De Europese Commissie en lokale beleidsmakers hebben hier duidelijke verordeningen en regelingen voor opgesteld. Uiteraard moeten providers van dit soort oplossingen gecertificeerd zijn en voldoen aan de hoogste normen.

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Aangetekend Mailen
ICT

Aangetekend Mailen

Gemakkelijk, beveiligd & rechtsgeldig jouw documenten versturen?

ICT

BaseNet Advocatuur

Het meest complete pakket voor ieder advocatenkantoor

ICT

Doxflow Legal

Al je processtukken gemakkelijk en binnen no-time digitaal gecreëerd en met 1 printopdracht volledig gereed.