Logo Balieplus

Hernieuwde samenwerking Balieplus en Nationale-Nederlanden van start

26 januari 2024

De hernieuwde mantelovereenkomst tussen Balieplus en Nationale-Nederlanden voor collectieve inkomensverzekeringen is deze maand ingegaan en loopt tot en met 2027.

Gesprekken over verlenging, de vorige overeenkomst liep af op 31 december 2023, zijn succesvol afgerond. Met Michael Schellevis van verzekeringsadviseur Aon als consultant. De hernieuwde samenwerking is niet alleen een bevestiging van een langdurige samenwerking, maar is ook een cruciale stap om de leden van Balieplus blijvend te voorzien van passende oplossingen voor ziekteverzuim en (langdurige) arbeidsongeschiktheid.

Verzuimverzekering

Met de verzuimverzekering zijn Balieplus leden voor een scherpe premie verzekerd voor de kosten van loondoorbetaling bij ziekte. Met een forse stijging in de schadelast roepen Balieplus en Nationale-Nederlanden op om meer aandacht te vestigen op het verkorten en voorkomen van ziekteverzuim. De verzekering en dienstverlening van Nationale-Nederlanden zijn hier op ingericht.

Andere collectieve inkomensverzekeringen

Ook voor andere collectieve inkomensverzekeringen is er voor Balieplus leden een speciaal aanbod. Waaronder de WGA Hiaat en WIA Excedent verzekering. Met deze aanvullende inkomensverzekeringen worden werknemers tegen een inkomensterugval beschermd. Dit vormt een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde en toont goed werkgeverschap.

Reacties op de verlenging

Paul Paasschens, directeur van Balieplus, reageert enthousiast op de verlenging: “Deze verlenging bevestigt niet alleen de kracht van onze langdurige relatie met Nationale-Nederlanden maar toont ook hun voortdurende toewijding aan het welzijn van onze leden. Met de gemiddelde premieverlaging en de uitgebreide dekking worden onze leden nog beter beschermd tegen de financiële impact van ziekteverzuim. Dit is een waardevolle stap voorwaarts in het bieden van uitstekende diensten aan onze leden.”

Henk Blok, directeur Inkomen Collectief Nationale-Nederlanden, onderstreept het belang van maatwerkafstemming op de branche: ‘’We hebben een goede relatie opgebouwd met Balieplus en de nieuwe overeenkomst bewijst dat een collectieve overeenkomst voordelen biedt. We kennen daarnaast de branche en het verzuimgedrag binnen de branche. Gerelateerde risico’s komen nu samen in een pakket voor advocaten en notarissen.’’

De verlenging van de mantelovereenkomst tussen Balieplus en Nationale-Nederlanden getuigt van een duurzame partnerschap dat niet alleen kijkt naar het verleden maar ook anticipeert op de behoeften van de toekomst, en hierdoor een solide basis biedt voor verdere groei en succes.

Meer weten over het ledenvoordeel?

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

NN Ziekteverzuimverzekering
Verzekeringen

Ziekteverzuim-verzekering

De kosten bij langdurig ziekteverzuim bestaan naast de loondoorbetaling ook uit de loonkosten van een vervanger. Dek daarom de loondoorbetalingsplicht af!

Nationale Nederlanden
WGA WIA
Kantoorgerelateerd

Arbo Verzuim-abonnementen

Gezond ondernemen. Daar zijn we voor.

ArboNed
Kantoorgerelateerd

Coaching als secundaire arbeids-voorwaarde voor iedereen

Toename inzetbaarheid en productiviteit en afname verzuim om mentale redenen.

Mentavitalis
niped pmo
Verzekeringen

Persoonlijke Gezondheids-check

Een gezonder leven begint met inzicht in je gezondheid. En dat is precies wat de Persoonlijke Gezondheidscheck biedt.

Logo &niped