Logo Balieplus

Begin je advocatenkantoor met een voorsprong met Balieplus!

14 maart 2024

Ben je klaar om je eigen advocatenkantoor te starten, maar vind je de wereld van verzekeringen, kantoortechnologie en -diensten overweldigend? Of ben je net met een eigen kantoor gestart.
Sluit je dan aan bij Balieplus, dé serviceorganisatie speciaal voor advocaten!

Waarom Balieplus?

Omdat wij begrijpen dat de startfase cruciaal en uitdagend is. Ons doel is om jouw kantoor een vliegende start te geven door toegang te bieden tot:

 • Exclusieve kortingen op verzekeringen:
  Bescherm je praktijk met op maat gemaakte verzekeringsoplossingen tegen speciale tarieven die alleen beschikbaar zijn voor onze leden.
 • Technologie en kantoorbenodigdheden:
  Van state-of-the-art software tot kantoormeubilair, profiteer van kortingen en deals die speciaal zijn onderhandeld om jouw kantoor efficiënt en professioneel te laten functioneren.
 • Ondersteunende Diensten:
  Of het nu gaat om marketing, administratieve ondersteuning of financieel advies, wij hebben de tools en diensten die je nodig hebt om te groeien en te bloeien in de advocatuur.
 • Opleidingen en intervisie
  Wij begrijpen ook het belang van continue professionele ontwikkeling in de juridische wereld. Daarom krijgen onze leden speciale kortingen op opleidingen en intervisiesessies.

Word vandaag nog lid!

Sluit je vandaag nog aan bij de vele advocatenkantoren die al profiteren van de uitzonderlijke voordelen die Balieplus te bieden heeft. Met Balieplus heb je een partner die met je meedenkt, ondersteunt en bijdraagt aan de succesvolle groei van jouw advocatenkantoor. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken. Stap in de wereld van Balieplus en zet de stap naar een zorgeloze en succesvolle toekomst voor jouw advocatenkantoor!

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Verzekeringen

BAV

De beroepsaansprakelijkheids-verzekering van Balieplus is specifiek toegespitst op uw advocatenpraktijk met een uitgebreide dekking en voldoet volledig aan de eisen van de NOvA.

Aon
Balieplus Startershandboek
Kantoorgerelateerd

Ondernemings-plan voor advocaten

Bespaar veel zoekwerk met bij het starten van een eigen kantoor.

Balieplus 25 jaar
Balieplus Facilitaire Diensten
Kantoorgerelateerd

Balieplus Facilitaire Diensten

Wij verlagen uw vaste lasten voor kantoor en medewerkers. Zodat u zich kunt focussen op uw business. Zo zijn wel besparingen tot wel 40% mogelijk en wordt u volledig ontzorgd.

Balieplus 25 jaar
Balieplus Intervisie
Persoonlijke ontwikkeling

Online intervisie voor advocaten 2024

Intervisie biedt veel meerwaarde. Onze intervisiebegeleiders zorgen ervoor dat de ingebrachte casuïstiek ook daadwerkelijk leidt tot meer zelfinzicht en oplossingsrichtingen.