Logo Balieplus

Nieuw! Gratis cyberverzekering bij Privacy Zeker ZZP abonnement

17 maart 2022

Extra bij elk Privacy Zeker ZZP pakket:

cyberverzekering ter waarde van 95 euro per jaar

Hacking, systeeminbraak, verloren data, cyberaanvallen, het kan jou als ondernemer ook overkomen. Sterker nog, cybercriminaliteit is één van de snelst groeiende vormen van criminaliteit. Ook zzp’ers en MKB-ondernemers zijn vaak het slachtoffer van cybercriminaliteit. Uit onderzoek blijkt dat internetcriminelen in 2018 bij ruim de helft (52%) van de kleine bedrijven hebben geprobeerd geld of gegevens buit te maken. Een gehackte website kan je reputatie schaden en systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren.

Een cyberverzekering is dus geen overbodige luxe. Met een cyberverzekering verzeker je je bedrijf tegen de gevolgen van cybercrime en hacking. Bovendien krijg je snelle en doelgerichte dienstverlening van security professionals na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.

Krijg 50% korting op eigen risico met Privacy Zeker certificaat

Door middel van het certificaat van Privacy Zeker kunnen ondernemers aan klanten, medewerkers en leveranciers aantonen dat ze alle stappen hebt doorlopen om aan de AVG te kunnen voldoen en dat ze goed omgaan met persoonsgegevens. Het risico dat er iets misgaat is dankzij het Privacy Zeker certificaat aanzienlijk lager. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij verzekeraars. Hoe lager het risico, hoe voordeliger de voorwaarden van een verzekering kunnen zijn. Daarom krijgen ondernemers met een Privacy Zeker certificaat een korting van 50% op het eigen risico van een cyberverzekering.

Let op: alleen het certificaat van Privacy Zeker wordt erkend door de verzekeraar, andere certificaten niet.

LET OP! Balieplus-leden ontvangen het eerste jaar 5% korting op het jaarabonnement!

punten
4.800+ aangesloten advocaten en notarissen
Collectieve voordelen
Goede kwaliteit en voorwaarden
Bespaar tijd en geld
Nieuws en updates

Gerelateerde Balieplus-voordelen

Bekijk al het collectieve voordeel

Privacy Zeker
ICT

Privacy Zeker

Het online programma van Privacy Zeker helpt je om op een eenvoudige manier te zien hoe en aan welke verplichtingen je moet voldoen.

Balieplus-partner PrivacyZeker
Aangetekend Mailen
ICT

Aangetekend Mailen

Gemakkelijk, beveiligd & rechtsgeldig jouw documenten versturen?

ICT

Doxflow Legal

Al je processtukken gemakkelijk en binnen no-time digitaal gecreëerd en met 1 printopdracht volledig gereed.

SCOPE CDD On Demand
ICT

Snel en eenvoudig Wwft-checks uitvoeren met CDD On Demand

Voorkom reputatieschade en zorg dat u aan de Wwft en Sanctiewet voldoet.

SCOPE FinTech Solutions