Logo Balieplus
Hoe verzilver ik mijn Balieplus-voordeel

Als Balieplus-lid profiteert u van aanzienlijke voordelen bij onze partners. Het is daarom essentieel om uw lidmaatschap goed intern te communiceren en te delen hoe voordelen effectief te verzilveren zijn.Bekijk in ons overzicht hoe voordelen bij onze partners te verzilveren.

Energielabel C voor kantoren
Kantoorgerelateerd

Balieplus Energie

In ons streven naar betere oplossingen in de huidige moeilijke energiemarkt is Balieplus Facilitaire Diensten een nieuwe energie samenwerking aangegaan met ComCam.

Balieplus 25 jaar
Pensioen advocatuur
Kantoorgerelateerd

CAO-tool

Met onze Collective Labor Agreement (CLA) tool heeft u binnen enkele klikken alle CAO-informatie binnen handbereik. Geen gedoe, geen tijdverlies. Eenvoudig toegang tot afspraken, onderhandelingen, loonontwikkelingen en inlenersbeloning.

Sdu Opleidingen Events
Persoonlijke ontwikkeling

Sdu Opleidingen

Sdu Opleidingen biedt uitkomst

Kantoorgerelateerd

Coaching als secundaire arbeids-voorwaarde voor iedereen

Toename inzetbaarheid en productiviteit en afname verzuim om mentale redenen.

Mentavitalis

Bereken snel en eenvoudig uw Balieplus-voordeel

Naar de rekenmodule

Actueel

Op 8 juli ben je van harte welkom bij de tweede bijeenkomst van See You in Court dit jaar. We hebben deze keer het Openbaar Ministerie (Amsterdam) gevraagd om een film te kiezen en in te leiden, en de keuze is gevallen op Irrational Man.  Irrational Man, is een film van Woody Allen uit 2015 met […]
Voor het vierde jaar op rij organiseert Balieplus in samenwerking met Julius Scholten, Law4ce, weer een serie online intervisie-sessies.
n de jurisprudentie staat regelmatig de uitleg van een Verplichtstellingsbesluit centraal. Voor de vraag of een werkgever kwalificeert onder de werkingssfeer, wordt dan door partijen een beroep gedaan op de uitleg van het Verplichtstellingsbesluit conform de cao-norm. Partijen geven daar echter vaak een andere invulling aan, waardoor het geschil vervolgens aan de rechtbank of het Hof wordt voorgelegd.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of medewerker?

Naar de vacaturebank

Partners van Balieplus

Logo &niped
a.s.r.
Aon
ArboNed
Balieplus 25 jaar
Balieplus vacatures
Eye filmclub See you in Court
Le Tableau
Lessau
Lexpo.nl
Lyreco
Mentavitalis
Nationale Nederlanden
Balieplus-partner PrivacyZeker
SCOPE FinTech Solutions
SJBN - Stichting Jonge Balie Nederland
Social Hippo
Van Doorne
VGZ